2023 Erkek Saç Modelleri

Asrevya

Paylaşımcı Üye
Katılım
30 Eyl 2023
Mesajlar
1,532
Tepki
43
Erkekler için saç kesimi, çeşitli varyasyonlara ve tabii ki nasıl şekillendirildiğine bağlı olarak klasik veya modaya uygun olabilir.

2023-erkek-sac-modelleri1-1.jpg

1. Yuvarlak saç kesimi

Her zaman çarpıcı ve klasik bir seçim olan yuvarlak kesim, istediğiniz kadar uzun veya kısa bırakılabilen bir saç stilidir. İster şekillendirici kullanın, ister sadelikten yana olun. Bu saç modelinin sonsuz potansiyeli var.

2023-erkek-sac-modelleri2-1.jpg

2. Enseden yukarı doğru uzayarak kesilmiş saç modeli

2023 erkek saç modelleri arasında yer alan bu kesimin pek çok çeşidi vardır. Eğer şık ve farklı şekiller verebileceğiniz bir saç kesimi arıyorsanız, bu tam size göre bir saç modelidir.

2023-erkek-sac-modelleri3-1.jpg

3. Quiff

Gösterişli görünmeniz gereken durumlar için düzgün, kısa bir saç modeli tercih edebilirsiniz. Ancak bu saç modeli diğerlerinin yanı sıra çok cezbedicidir. Quiff modeli için tüm saçlarınızı hacimlendirmeniz ve geri taramanız gerekir. Yine de, quiff şeklini ve hacmini koruması için aşırıya kaçmamaya çalışın. Son bir dokunuş olarak, sprey sıkarak saçınızı sabitleyin.

2023-erkek-sac-modelleri4-1.jpg

4. Konik kesim

Saç stilini tamamlamak için her tür inceltme mükemmel şekilde çalışır. Daha keskin bir görünüm elde etmek istiyorsanız, yüksek konik bir saç kesimi tercih edin, daha sade bir görünüm için ise düşük konik bir saç kesimi seçmelisiniz.

2023-erkek-sac-modelleri5-1.jpg

5. Normal saç kesimi

2023 erkek saç modelleri arasında yer alan normal saç kesiminin hiçbir zaman modası eskimez. Nasıl bir saç kesimi istediğinize karar veremediğinizde, düzenli bir saç kesimi yapın. Sade ve şık, her yüz şekline yakışır ve her saç tipine uygundur.

2023-erkek-sac-modelleri6-1.jpg

6. Farklılık arayanlar için

Eğer saçlarınız ince telli ise, sizler için her ortama uyacak ve her türlü şekil verilebilecek saç kesimleri vardır. Bu kesimi yaptırdığınızda saçlarınızı geri tarayabilir ve mükemmel bir saç görünümüne sahip olabilirsiniz.

2023-erkek-sac-modelleri7-1.jpg

7. Kısa kenarlı dalgalı saç kesimi

Bu sene dökümlü uzun saç modellerini tercih ederek modadaki öncülüğünüzü ifade edin. Bu model havalı ve modaya uygun görünüyor ancak fazla stil veya bakım gerektirmiyor. Sadece üst kısımdaki uzun saçları serbestçe geriye itin ve kısa kesilmiş kenarları vurgulayın. Alın ve şakaklar boyunca uzanan bir çizgi görünümü stilinizi tamamlayacaktır.

2023-erkek-sac-modelleri8-1.jpg

8. Klasik sevenler için

Erkeklerin gözdesi olan bu saç kesimini çizgiler ve özgün tasarımlarla hareketlendirebilirsiniz.

2023-erkek-sac-modelleri9-1.jpg

9. Biraz da vintage

Bu saç modeli, ikonik Sezar kesimine oldukça benziyor. İki model arasındaki temel fark, bu kesimde üst kısımların biraz daha uzun bırakılmasıdır.

2023-erkek-sac-modelleri10-1.jpg

10. Orta boy saç modeli arayanlar için

Erkekler için orta boy saç kesimi arıyorsanız, bu modele göz atmak isteyebilirsiniz. Eğer bu saç tarzı sizin için uygunsa, kuaföre giderken yukarıdaki fotoğrafı örnek olarak götürmeyi unutmayın.

2023-erkek-sac-modelleri11-1.jpg

11. Dalgalı saçlar için

Saçlarınız dalgalıysa bu model kurtarıcınız olabilir. Çünkü 2023 modasında düz ve hacimsiz saç modelleri geri planda. Saçınızı güçlendirmek ve hacimli göstermek için önce saçlarınızı tarayın ardından geriye doğru şekillendirerek sprey ile sabitleyin.

2023-erkek-sac-modelleri12-1.jpg

12. Centilmen saç kesimi

2023 erkek saç modelleri listemizin sonunda bu model yer alıyor. Zarif ve sofistike erkek saç stillerini daha mı çok seviyorsunuz? O zaman, bu kesimi tercih etmek isteyebilirsiniz. Ana avantajlarından biri, hem resmi hem de gündelik ortamlar için uygun olmasıdır.



Caner Cem Martı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular

Üst